Οι άνθρωποι

Ζαφείρης Μυστακίδης

ζαφειρης μυστακιδησ

facebookLinkedIn

-Το 1997 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Γεωπονίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ειδίκευση στην Φυτοπροστασία του Αμπελιού και της Ελιάς.

-Το 2014 ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην «Διαχείριση Αποβλήτων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου  (Ε.Α.Π.).

-Από το 1999 ασχολούμαι επαγγελματικά με την Φυτοπροστασία και Θρέψη της Επιτραπέζιας Ελιάς, του Αμπελιού και της Αμυγδαλιάς.

-Από πολύ νωρίς (2002) αντιλαμβανόμενος την σημασία της Ολοκληρωμένης διαχείρισης των καλλιεργειών και της Πιστοποίηση μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους μου, ιδρύσαμε την εταιρεία Αγροσήμανση Ο.Ε. που αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία Σύμβουλο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των καλλιεργειών  και Πιστοποίησης στην Καβάλα. Ειδικότερα παρείχα τις υπηρεσίες μου ως Σύμβουλος Πιστοποίησης Ολοκληρωμένης Διαχείρισης καθώς και στα αντικείμενα των μελετών, απολυμάνσεων και απεντομώσεων.

-Είμαι εγγεγραμμένος στο  μητρώο εκπαιδευτών του ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ

-Πραγματοποίησα πλήθος οικονομοτεχνικών εκτιμήσεων απαλλοτριούμενων κτημάτων προκειμένου να πραγματοποιηθεί το τμήμα της Μεσογείας χάραξης (Πιερία κοιλάδα) της Εγνατίας οδού στην Καβάλα.

-Εκπαιδευτής σε σεμινάρια Αμπελουργίας

-Εκπαιδευτής σε σεμινάρια Ελαιοκομίας

-Εκπαιδευτής σε σεμινάρια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών.

-Εκπαιδευτής σε σεμινάρια Βιολογικής Γεωργίας.

-Εκπαιδευτής στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων των αγροτών.

– Ελληνικά Αρωματικά Φυτά

– Επιμόρφωσης Συντακτών Σχεδίων Βελτίωσης και Σχεδίων Δράσης

– Σηροτροφία και Σαλιγκαροτροφία ως εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης της γης

– Σύγχρονες Μέθοδοι Απεντόμωσης με Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα

-14ο Εντομολογικό Συνέδριο, Ναύπλιο

-15ο Εντομολογικό Συνέδριο, Καβάλα (Πρόεδρος Οργανωτικής επιτροπής)

– Παρουσίαση του πρώτου προγράμματος σε Η/Υ στην Ελλάδα, πρόγνωσης της ημερομηνίας ψεκασμού και του επιπέδου επικινδυνότητας του Περονοσπόρου της Αμπέλου, με βάση μαθηματικό μοντέλο (Περιοδικό Γεωργία Κτηνοτροφία, Τεύχος 3 /Απρίλιος/1997)

– Τρόπος καλλιέργειας της αμυγδαλιάς σε πυκνή φύτευση (Περιοδικό Γεωργία Κτηνοτροφία, Τεύχος 6 /Ιούλιος-Αύγουστος/1997)

– Μέλος Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος

– Μέλος Φυτιατρικής Εταιρείας

– Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας

– τ.Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Καβάλας.

– Μέλος Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος(ΕΔΠ)  & Τοπικού Προγράμματος Αλιείας (ΕΔΤΠ Αλιείας) Προσέγγισης Leader Ν. Καβάλας

– Αναπληρωτής Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξη-Συνεπώς Περιφέρεια που σκοπό έχει την επιμόρφωση νέων και άνεργων επιστημόνων(Γεωτεχνικοί, Ιατροί, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι, Φαρμακοποιοί, Πολιτικοί & Χημικοί  Μηχανικοί κ.α)

Print Friendly